TE KOOP: Barecouter, Erpe-Mere

2de fase op komst
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Alle Afbeeldingen bekijken
             

Veldzichten in kindvriendelijke rustige straat

In Erpe-Mere zal RECON Group er 7 mooie en ruime woningen bouwen met tuin, zicht op het landschap. Rustig gelegen in een doodlopende straat met nabijgelegen fietsas.
RECON bouw creëert een optimaal woongenot: de combinatie van een kwalitatief ontwerp & een ruimtelijk gevoel geven u zowel binnen als buiten genoeg ademruimte. Met functioneel ingedeelde ruimtes, een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau van E50 (of beter). Deze doorzonwoningen zijn ruim en betaalbaar!

De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap).
Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek.
Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. Vraag ernaar!
De indeling van de woning kan aangepast worden mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet begonnen zijn. Upgrades aan de afwerking van de woning en/of technieken kunnen altijd besproken worden. RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop.
Vergeet niet; nieuwbouw is nieuw. Het is een investering voor jaren zorgeloos wonen. 25 jaar zonder kosten is geen uitzondering.

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.
Stedenbouwkundige inlichtingen: GVG/WG/VV/GDV/GVKR

Half open woning  Verkocht
Half open woning  Verkocht
Half open woning  Verkocht
Half open woning  Verkocht
Half open woning  Verkocht
Half open woning  Verkocht
Open bebouwing  Verkocht