TE KOOP: Zandrugweg, Eeklo

Laatste 2 woningen
 

6 woningen in rustige en kindvriendelijke verkaveling

De eigentijds woningen liggen in een nieuwe kindvriendelijke buurt. De woningen worden gebouwd aan een nieuw aangelegde straat met plaatselijk verkeer, met een leuke groenzone en vele
ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Cafés en restaurants, maar ook kapsalons en schoonheidsinstituten bevinden zich op wandelafstand en maken het wonen in Eeklo meer dan de moeite waard. Van één van deze eigentijdse woningen zult u ongetwijfeld heel lang genieten!

Een woning van RECON Bouw staat garant voor kwalitatieve afwerking en goede service, ook na verkoop. De woningen hebben elk een volwaardige badkamer (met bad én douche), en een mooie maatkeuken met merktoestellen (vaatwas, koelkast, oven, fornuis, damkap). Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt en zit in de prijs begrepen voor zover het budget dit voorziet in het lastenboek. Standaard is er een hoge afwerkingsgraad voorzien. RECON Bouw creëert  steeds woningen met een hoogstaand leefcomfort en een hoog isolatieniveau. Deze woningen zijn ruim en betaalbaar, en hebben een lage verbruikskost.

Nieuwbouw is nieuw en betekent een investering voor jaren zorgeloos wonen: 25 jaar zonder kosten wonen is géén uitzondering. Gezien u rechtstreeks van de aannemer koopt, doet u een aanzienlijke
besparing mét behoud van kwaliteit. In de prijs van deze moderne, energiezuinige én kwaliteitsvolle woningen zijn volledig afgewerkt, met inbegrip van keuken, badkamer en vloeren alsook architectenkosten en bouwcoördinatie zitten in de prijs. Dat maakt het uitermate betaalbaar.
Zorgeloos bouwen aan je toekomst? Met één van de nieuwbouwwoningen van RECON Bouw kan dat zeker.

 

Taksen:
Vermelde prijzen zijn zoals steeds exclusief 21% BTW (op het gebouw), 10% registratierechten (op de grondwaarde) en notariskosten. Daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit.
Zijn inbegrepen:
Bouwkost ruwbouw tot en met afwerking, uitbreiding distributienetten, bouwcoördinatie, architect, studie stabiliteit & evt. sondering, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, klantenbegeleiding, waarborg Wet Breyne, keuring riolering, keuring electriciteit, Blowerdoortest met BCCA-certificaat.
Volgende kosten zijn niet inbegrepen:
Metingskosten, notariskosten verkavelingsakte, aansluitingskosten (Telenet, Belgacom, …), tuinaanleg, opritten, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.
Stedenbouwkundige inlichtingen: VG/WG/VV/GDV/GVKR

Nieuwbouw woningen Eeklo

19  Half-Open bebouwing  248 m²  Verkocht
20  Gesloten bebouwing  177 m²  Verkocht
21  Gesloten bebouwing  184 m²  Te koop
22  GB (kijkwoning in aanbouw)  190 m²  Verkocht
23  Gesloten bebouwing  197 m²  Te koop
24  Half-Open bebouwing  302 m²  Verkocht